En oberoende kunskapspartner

Infotrek har Sveriges starkaste samlade kompetens inom SAS Institute’s lösningar och programvara. Som oberoende och fristående konsult hjälper vi våra kunder hitta rätt lösningar för sina utmaningar.

Kunder

Våra kunder och vår praktiska erfarenhet finns inom en mängd olika branscher och områden. Alltifrån bank och försäkring till hälso- och sjukvård. Kunder som vill analysera sin data för att ta bättre beslut eller ge sina kunder och användare ett bättre erbjudande.

Våra kundrelationer är livsviktiga. Våra kunder ska kunna lita på att vi vet vad vi pratar om, att vi gör vad vi säger och att vi är objektiva, proaktiva och positiva.

Våra kunder

Certifierad SAS Partner

Infotrek är SAS Gold Partner. Våra konsulter fungerar ofta som kundernas naturliga länk mot SAS, och ett starkare partnerskap ger oss större möjligheter till detta. Vi följer SAS roadmap och investerar i utbildning för att alltid ligga i framkant med de senaste lösningarna.

Läs mer om våra tjänster

Vi ställer krav på våra konsulter

För oss gäller öppet och prestigelöst samarbete. Vi förklarar gärna, och hjälper våra kunder se sina behov och hitta fram till rätt lösningar. Vi är positiva och sociala lagspelare som stärker ditt team.

Möt våra konsulter