Visual Analytics Testdrive

Prova sas visual analytics i en vecka!

Med SAS VA Testdrive gör vi det möjligt att snabbt och enkelt testa funktionaliteten i SAS Visual Analytics med eget data. Detta görs i en dedikerad virtuell miljö. Inom några få timmar kan det bli möjligt att börja skapa egna rapporter och göra analyser på stora datamängder.

VARFÖR VIRTUELL MILJÖ?

En virtuell miljö med SAS VA ger samma funktionalitet och möjligheter som en fysisk installation av SAS VA. Men en stor fördel är att den är dynamisk vilket innebär att systemresurserna enkelt kan anpassas efter det faktiska behovet.

Med en virtuell miljö blir det inte nödvändigt att införskaffa egen hårdvara och man slipper tillsätta förvaltningsresurser. Därmed behöver man heller inte binda upp sig för onödiga kostnader. Man slipper långa ledtider för att få miljön på plats och kan snabbt komma igång.

ETT KOMPLETT PAKETERBJUDANDE:

Infotrek har gedigen erfarenhet av att implementera och skapa affärsnytta med SAS Visual Analytics. Vi kommer att bistå med stöd och hjälp för att testet ska bli så lyckat som möjligt. Kontakta oss för mer information om snabbaste vägen till framgångsrik analys med SAS Visual Analytics.

Åter till sidan Paketerade Tjänster

Send this to a friend