Infotalk

SAS Gold Partner

Mer än bara en guldmedalj.

21 mars Ylva Andersson

Infotrek är Sveriges första SAS Gold Partner! Den guldfärgade logotypen på hemsidan är mer än bara en medalj för Sveriges högsta SAS-kompetens. Den stärkta partnerrollen innebär konkreta förbättringar för våra kunder.

Infotrek har alltid jobbat för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Våra konsulter fungerar ofta som företagets naturliga länk mot SAS, och Guldpartnerskapet innebär en starkare roll med större möjligheter till att vara just detta.
SAS Sverigechef Fredrik Holmgren framhåller det närmare samarbetet:

Vi är väldigt glada över att kunna fördjupa vårt samarbete med Infotrek, som inte bara varit partner i mer än 15 år utan nu även bevisat att de besitter några av Sveriges främsta SAS-kompetenser.”

Genom Guldpartnerskapet får vi på Infotrek större frihet att ta det helhetsansvar som våra kunder efterfrågat. Vi kan nu stötta våra kunder genom en större del av affären med SAS, och erbjuda bredare tjänster inom tex. support och teknisk rådgivning.
Detta är också huvudskälet till att SAS förändrat sitt partnerprogram mot ett mer integrerat arbetssätt, menar Jim Goodnight, SAS CEO. Det tätare samarbetet låter oss som partner ta fram de lösningar våra kunder behöver.

Guldpartnerskapet är naturligtvis också ett bevis på våra konsulters kompetens. Det kräver flera verifierade specialistkompetenser som vi idag är ensamma om att inneha. Guldpartnerskapet ger även bättre tillgång till resurser och utbildningar vilket låter oss stärka vår position ytterligare.

Så nu har vi en fin medalj på vår hemsida, men huvudskälet att fira Guldpartnerskapet med SAS är att det låter oss serva våra kunder bättre!

 

Ylva Andersson

Ylva är Infotreks VD och van att leda större projekt med flera utvecklare. Systemarkitekt och teknisk projektledare som hanterar både verksamhetens behov och IT-sidans krav på god förvaltningsbarhet.

Finns inga kommentarer för detta inlägg

Lämna en kommentar
  •  

    Send this to a friend