Infotalk

Infotrek blev Årets SAS Partner 2015!

01 februari Ylva Andersson

Fler goda nyheter! Nu firar vi att Infotrek vann Årets Svenska SAS Partner 2015!

Nyheten presenterades i måndags på SAS Northern Europe Partner Kickoff 2016, som hölls i London, där jag också fick ta emot utmärkelsen.

Att Infotrek valdes till årets partner motiverades främst genom vårt vinnande bidrag i tävlingen Hack in SAS 2015. Den SAS VA-baserade tjänsten "Var vill du leva?" har fortsatt få mycket uppmärksamhet. Genom att välja vilka KPI:er som är viktigast för just dig hjälper tjänsten dig välja var i Sverige du borde leva.
I motivationen uppmärksammades också att våra konsulter är genomgående mycket seniora, och att vi finns hos de flesta av SAS större kunder i Sverige. "Infotrek fungerar mer eller mindre som en förlängning av vår egen konsultverksamhet".

Återigen ett stort tack till er Infotrekare som tog fram den vinnande tjänsten! "Var vill du leva?" finns fortfarande öppen i vår Cloud-miljö för dig som inte hunnit prova. Kryssa i vad som är viktigast för dig och få svar direkt, baserat på sökningar i ett tiotal öppna databaser. Den här nya typen av tjänst eller app är en spännande möjlighet för alla organisationer som erbjuder komplexa tjänster med många valmöjligheter.

Ylva Andersson

Ylva är Infotreks VD och van att leda större projekt med flera utvecklare. Systemarkitekt och teknisk projektledare som hanterar både verksamhetens behov och IT-sidans krav på god förvaltningsbarhet.

Finns inga kommentarer för detta inlägg

Lämna en kommentar
  •  

    Send this to a friend