Infotalk

Infotrek på SAS User Forum

Effektivare visualiseringprojekt på AFA Försäkring

22 maj Infotrek

Hur riktar man analysprojektet för rätt beslutsunderlag, snabbare? Kom och träffa oss på SAS User Forum och se hur AFA Försäkring genomför effektiva projekt inom visuell analys.

På SAS User Forum 2017 presenterar vi en agil metod för iteration av behov, informationsmodell och prototyper (BIP). AFA Försäkring har arbetat med BIP de två senaste åren, vilket resulterat i ökat affärsvärde.

Fredrik Englund på Infotrek är seniorkonsult inom Business Intelligence och Analytics med över tjugo års erfarenhet inom SAS. Fredrik arbetar inom bank, detaljhandel, telekom och försäkring med fokus på visualisering. Presentationen hålls tillsammans med Anders Åberg som är chef för området beslutsstöd på AFA försäkring och har använt SAS sedan 1996.

Metoden har hjälpt AFA försäkring visualisera verksamhetens behov på ett effektivt sätt. Värde levereras snabbare till verksamheten jämfört med traditionella metoder, och informationen som tas fram är mer korrekt. Utvecklarna förstår verksamhetens behov bättre, och analyser och rapporter ger direkta svar på verksamhetens frågor.

Välkommen till vår presentation på SAS User Forum! Hela programmet hittar du här →

Infotrek

Detta inlägg har inte någon enskild skribent som kontaktperson. Vid frågor, skicka ett mail till info@infotrek.se.

Finns inga kommentarer för detta inlägg

Lämna en kommentar
  •  

    Send this to a friend